Senna


Hoi, ik ben Senna. Ik ben een gesteriliseerd teefje van 8 jaartjes jong. Met mij wordt dus helaas niet gefokt. Ik woon vanaf mijn 5de levensjaar bij kennel Uut 't Doornickburgh. 

 

Knuffelen is mijn grootste hobby en ik ga graag overal mee. 

Als jullie langs komen om naar mijn vriendin Femke te kijken en misschien ook al naar haar puppy's, dan zal ik ongetwijfeld wel om een aai komen vragen.

 

 

Helaas kan ik niet veel vertellen over mijn geschiedenis. Wat ik nog weet is dat ik in een korte tijd meerdere nieuwe baasjes had. Ik ben uiteindelijk achter gelaten bij een opvang/asiel voor honden. Ik heb gehoord dat mijn baas (Jan) mij op internet heeft gevonden en een paar dagen later kwamen ze mij bekijken. Pas een week later werd ik bij mijn nieuwe baasjes thuis afgezet, want de opvang wilde mij een veilige, liefdevolle en rustige oude dag gunnen. Gelukkig heb ik deze gekregen. Ik heb nu leuke en gezellige baasjes en ik heb inmiddels twee vriendinnetjes (Femke en Amy) voor gezelschap en om mee te spelen. Ook mag ik elke week een avondje sport en spel doen op de hondenclub om in "conditie"te blijven. Ik ga een goede peet-oma zijn en ik weet zeker dat ik hier oud ga worden.

U kunt altijd contact met ons opnemen via:

E-mail: doornickburgh@outlook.com

Tel: 06-31997147

of door het formulier hier onder in te vullen.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.



Commentaren: 0