Senna


* 15 september 2009 - 2 april 2018 † 

8 jaar en 7 maanden

 

Oorzaak:

Longtumor


Senna is onze tweede berner sennen hond. Zij was een gesteriliseerd teefje van 8,5 jaartjes jong. Met haar werd dus helaas niet gefokt. Ze woonde vanaf haar 5de levensjaar bij kennel Uut 't Doornickburgh. 

 

Knuffelen was haar grootste hobby en zij ging graag overal mee heen. 

Wandelen was ook een van haar hobby's, het liefst bij een plas water of bij de zee met een strandje, dan kon zij na het zwemmen even lekker door het zand heen rollen.

 

Eind 2017 kreeg Senna last van haar pootje, nadat de dierenarts een foto had gemaakt bleek dat zij een longtumor had. De dierenarts heeft haar medicijnen gegeven en hierdoor voelde zij zich weer helemaal fit. Senna heeft nog een aantal maanden vrolijk kunnen rennen en wij hebben haar extra vaak mee genomen naar de waal om te zwemmen. Helaas voelde Senna zich na een tijdje toch niet zo lekker. Zij kreeg steeds minder energie en ondanks dat wij haar de lekkerste dingen gaven, vond Senna het gewoon niet lekker meer. 

 

Gelukkig is onze laatste wens uitgekomen; thuis inslapen en begraven worden.

 

Rust zacht lieve Senna. Je bent en blijft ons prinsesje.

 

 

Helaas kunnen wij niet veel vertellen over haar geschiedenis. Wat wij weten is dat zij in een korte tijd meerdere nieuwe baasjes heeft gehad.  Senna is uiteindelijk achter gelaten bij een opvang/asiel voor honden. Wij hebben haar op internet gevonden en een paar dagen later kwamen wij Senna bekijken. Pas een week later werd Senna bij ons thuis afgezet, want de opvang wilde haar een veilige, liefdevolle en rustige oude dag gunnen. Gelukkig heeft Senna deze gekregen. Zij heeft twee vriendinnetjes (Femke en Amy) gehad voor de gezelligheid waar mee zij veel heeft kunnen spelen. Ook mocht Senna elke week een avondje sport en spel doen op de hondenclub om zo lang mogelijk in "conditie"te blijven. Senna is een goede peet-oma geweest.

U kunt altijd contact met ons opnemen via:

E-mail: doornickburgh@outlook.com

Tel: 06-31997147

of door het formulier hier onder in te vullen.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Commentaren: 0